Viking lotto&Veikkaus

Viking lotto arvonta suoritetaan keskiviikkoisin Norjasta käsin, joten kätevin tapa katsoa lotto tulos on tarkistaa ne netistä joko mobiililaitteella tai tietokoneella. Viking Lotto&Veikkaus ovat pitäneet yhtä vuosikymmeniä, sillä ensimmäinen Viking Lotto arvonta pidettiin 90-luvun alkupuolella. Viking lottoa järjestetään yhdessä muiden pohjoismaiden sekä Viron, Liettuan, Latvian ja Slovenian kanssa. Se on ensimmäinen eurooppalainen lotto, jota alettiin pelata yli kansallisten rajojen. Tämä johti tietysti siihen, että peliin osallistui enemmän pelaajia kuin esimerkiksi perinteiseen Veikkauksen järjestämään lottoon. Suurempi pelaajamassa on näkynyt myös voittopottien suuruudessa. Suurimmat päävoitot ovat olleet yli kolmekymmentämiljoonaa euroa,

Viking Lotto&Veikkaus ovat olleet suomalaisten suosiossa heti perustamisestaan lähtien. Suomeen onkin saatu useita satoja päävoittoja, joten onni on suosinut myös suomalaisia. Viking loton päävoitto muodostetaan siten, että jokaisesta pelatusta rivistä laitetaan ensimmäiseen voittoluokkaan neljä senttiä. Tämä koskee jokaisen maan pelaajia, joten päävoitto kerätään joka puolelta Eurooppaa. Pelaajien suuresta lukumäärästä johtuen potit ovat keskimääräistä suurempia, joten jännitys kasvaa samassa mitassa. Viking loton erikoisuus piilee siinä, että kaksi ylintä voittoluokkaa kerätään kaikista osallistujamaista. Sitä alemmat voittoluokat ovat maakohtaisia, joten niihin tulee ainoastaan ne rahat, jotka on pelattu samassa maassa pelaajan kanssa.

Viking Lotto&Veikkaus netistä

Viking Lotto&Veikkaus löytyy helpoiten netistä, jossa sekä rivien tekeminen ja tulosten tarkistaminen on tehty helpoksi. Jos haluat pelata Viking lottoa, kannattaa siirtyä Veikkauksen sivuille, josta löydät Viking lotolle tehdyn osion. Siellä voit tehdä yksittäisiä rivejä tai järjestelmiä sekä osallistua kimppoihin. Netissä pelaaminen on kätevää, koska voit tehdä rivin tai tarkistaa tulokset monenlaisilla laitteilla, kuten puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kun olet tehnyt rivin, niin voit olla varma, että se säilyy tallessa Veikkauksen sivuilla. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia kupongista, vaan se pysyy varmasti tallessa.

Viking Lotto&Veikkaus

Viking Lotto&Veikkaus on monelle suomalaiselle tuttu, sillä Viking lottoa on voinut pelata Suomessa jo pidemmän aikaa. Veikkauksen sivuilla voit pelata Viking lotossa joko yksittäisiä rivejä, järjestelmiä tai kimppoja. Yksittäiset rivit ovat perinteinen tapa lotota. Siinä pelaaja valitsee lotto numerot, joita on kuusi, ja muodostaa näin halutun määrän rivejä. Järjestelmässä pelaaja valitsee numeroita enemmän kuin kuusi ja kone tekee kaikki mahdolliset kuuden numeron rivit, jotka kyseisestä numeroiden joukosta voidaan muodostaa. Järjestelmää tehtäessä kannattaa katsoa se, kuinka monta riviä mikäkin järjestelmä vaatii. Lottokupongin hinta nousee nimittäin todella nopeasti jokaisen ylimääräisen numeron jälkeen. Veikkauksen sivuilla on järjestelmälaskuri, jonka avulla voit katsoa, kuinka monta riviä mikäkin järjestelmä tekee. Järjestelmän hyvä puoli on se, että mikäli rivissä on esimerkiksi neljä oikein, se lisää myös alempien voittoluokkien rahamäärät kokonaispottiin. Koska järjestelmien hinnat ovat kalliita, monet tekevät niitä niin sanottuna kimppana, jolloin mukana on useita ihmisiä. Tällöin ei tarvitse maksaa koko kuponkia itse, vaan näin saa enemmän rivejä edullisemmin.

Jokeri tulokset näet vedonlyöntitoimiston sivuilta

Viking lotto arvonta suoritetaan joka keskiviikkoilta ja samalla arvotaan myös oikea Jokeri rivi. Viking lotto&Veikkaus tarjoaa siis loton lisäksi lisäpelin, jonka voit valita lottorivin lisäksi kupongille. Jokerissa pelaajalle arvotaan seitsemän numeroa, joista vähintään kahden tulee olla arvottuna samalle paikalle, jotta voitto napsahtaa kohdalle. Se eroaa siis lotosta ja kenosta siinä, että arvottujen numeroiden järjestyksellä on väliä. Lotossa numeroiden järjestyksellä ei ole väliä, vaan osuma tulee aina, kun lottokone arpoo pelaajan rivillä olevan numeron.

Viking lotto tulokset ja lotto voitonjako ovat aina jännittävää tarkastettavaa, sillä koskaan ei voi tietää, milloin onni potkaisee. Aiemmin Viking lotto arvontaa saattoi katsoa televisiosta, mutta myöhemmin se on muutettu siten, että tulokset päivittyvät Veikkauksen nettisivuille ja teksti-tv:lle. Jos haluat lisäjännitystä arvontaan, kannattaa lottokupongille lisätä Jokeri rivi. Jokerin pelaaminen käy kätevästi samalla, kun teet kupongin Viking lottoon.

Jokeri tulokset saattavat pelastaa päivän

Viking Lotto & Veikkaus on takuuvarma yhdistelmä silloin, kun kaipaat elämääsi lisäjännitystä. Arvonta on sopivasti keskellä viikkoa, joten se katkaisee mukavasti arkiviikon ja tuo hyvällä onnella muhkean potin rahaa. Viking lotto on ollut suomalaisten suosikkipelejä jo vuosikymmeniä, eikä sen suosiolle näytä löytyvän loppua. Veikkaus on kotimainen vaihtoehto vedonlyöntitoimistojen joukossa, joten sen suosiminen on aina kotiinpäin. Veikkauksen tulokset tarkistat helposti arvonnan jälkeen Veikkauksen nettisivuilta ja teksti-tv:n sivuilta. Se onkin ainoa vedonlyöntitoimisto, jonka tulokset voit tarkistaa television välityksellä. Et siis tarvitse edes internetiä riviesi tarkistamiseen, vaan televisio on oiva apuväline sen tekemiseen. Kun olet tekemässä lottokuponkia, voit pelata myös Jokeria muutamalla eurolla. Jos lottokuponki vetää vesiperän, niin Jokeri saattaa pelastaa tilanteen.